22:16


22:54

Helgen är slut och jag känner mig inte alls redo för skola imorgon... Efter spritdöden igår kväll känner jag att min kropp inte har riktigt återuppstått än.



MIKAEL HANNI RINGDE MIG "IMORSE" FÖRRESTEN, HAN BESTÄLLDE NÄMLIGEN TÅGBILJETTER TILL ESKILSTUNA OCH VILLE VETA VILKA DAGAR HAN SKULLE BESTÄLLA FÖR. MITT SVAR VAR "KOM IGEN GRABBEN NU KÖR VI" (OCH DET BETYDER 1 MAJ) SÅATTEEEE... NÄSTNÄSTA HELG KÖR VI, DÅ ÄR DET SPRITDÖDEN SOM GÄLLER IGEN. HAHAHAHA OCH FÖRRESTEN, ALLA SOM HAR TRÅKIGT NÅGON GÅNG I LIVET OCH VILL HA DET LITE ROLIGARE KAN JU ALLTID LÄSA MIKAEL HANNIS BLOGG. JAG BRUKAR GRINA NÄR JAG LÄSER DEN.

13.57

Jag har precis skrivit klart tre av mina fyra skoluppgifter, det känns sköööönt! TÄNKER MINSANN INTE SKRIVA DEN SISTA FÖRRÄN IMORGON. DEN UPPGIFTEN SKULLE LIKSOM VARIT INNE I MÅNDAGS MEN EFTERSOM DEN NU ÄR FÖRSENAD GÖR DET FÖRFAN INGET OM DEN ÄR FÖRSENAD EN DAGJÄVEL TILL!

Försökte för övrigt ta en bild på mitt nyaste halsband som är skitcoolt, men Peppe tyckte något annat:

Det där lille djuret får alltid mitt hjärta att smälta, astöntigt. HURSOMHELST... Blev asglad när jag hittade halsbandet. Jag tror att jag alltid har velat ha ett sådant, bara att jag inte vetat om det. Men när jag såg det så förstod jag direkt. Det är niceeee.

RENÄSSANS

Ja, nu börjar jag om på nytt. Kände att min gamla blogg var SÅ JÄVLA FUL HAHAHA. MEN AJA, SKITSAMMA! DENNA ÄR OCKSÅ FUL, DET VERKAR SOM OM ATT JAG ÄR DÖMD TILL ATT BARA KUNNA HA FULA BLOGGAR... MEN DET ÄR VÄL OK, HAR INTE MYCKET TILL VAL OM DETTA ÄR GUDS VILJA. Känner dock att hela blogg.se är sämst, man måste liksom tänka när man ska redigera layouten. Dessutom är det reklam, herregud.

Det börjar bli JÄVLIGT somrigt nu igen, som jag har längtat! Vill vara ute varje dag. Tyvärr stoppar skolan mig för tillfället från att ha något liv alls. Jag måste läsa, läsa och ta mig fan läsa igen! Anywayzzzz... När jag inte läser längre kanske man hittar mig ute någonstans, och kanske hittar man mig full för att jag har druckit en massa cider. Den som lever får se.



:S

TJENARE GRABBAR

RSS 2.0