14:46

Tjabba, idag har jag varit ute i trädgården och haft skittråkigt och sånt där. :( Tog med kameran i hopp om att få lite roligare i alla fall, MEN NÄ..................... ALLT SÖG JU AHHAH HEJ DÅ










Mi vstretimsja snova, finaste mamma.


trollis och lite mer mat

Idag begav jag mig till Trollhättan igen, och jag kommer att ha MÄNGDER med jobb framför mig den närmsta tiden. Alltså inte jobb som i att jobba och tjäna pengar, för att jobba på sommaren skulle aldrig falla mig in, utan jobb som i att tömma min mammas lägenhet. Om jag minns min mammas hem rätt är det alldeles för mycket grejer där. Men aja, skitsamma. Bussresan tog 6 timmar och jag kan ju säga att min rumpa numera är alldeles platt fyfan, så känns det i alla fall. :( Nästa gång blir det för FAN tåg! Eller Emmas racerbil!

Hittade nyss ännu en matbild på min mobil förresten... Det är lite av en hemlig bild. Soeta Axel lagade mat till mig häromdagen men blev missnöjd och sa att jag inte fick ta kort på det, MEN JÄVLIG SOM JAG ÄR VAR JAG SÅKLART TVUNGEN ATT GÖRA DET ÄNDÅ OCH HÄR ÄR DEN WOOHOHOHOHOHOHOOOHOOOO (HAHAHA IDAG PÅ RESECENTRUM I VÄSTERÅS LÄSTE JAG PÅ EN REKLAMPELARE OCH DET ENDA SOM STOD PÅ DEN VAR "TJOHOOOOO!", ÄLSKAR SÅN REKLAM FAKTISKT)


Men nu ska jag faktiskt sova, klockan börjar bli mycket för en gammal människa som jag.

svaaaaaammmmmpppppppppppppppsås

JAG TROR INTE ENS ATT GUD INSER HUR JÄVLA JÄVELMÄTT JAG ÄR JUST NU. SVEPTE MAT SOM FAAAAAAAAAAAAAAAN. FORT GICK DET FÖR ATT JAG TRODDE ATT JAG HADE BRÅTTOM, MEN NIET! Biblioteket stänger ju 19:00, ingen panik. Svamptortellini med svampsås blev det till lunch idag. Jag lyxade till det med färsk tortellini till och med och de var skitstora när de hade kokat klart, jag gillare.



Det var för övrigt längesedan jag tog kort på min mat tror jag. Matbilder är förmodligen mina favoritbilder, älskar att kolla på mat hehehehehehe!!!!!!!

21:12

Idag har varit en bra dag. God mat och skogsvandring! Det känns också som om att min kreativitet börjar komma igång igen. NU JÄVLAR KÖR VI GRABBAR, INGA HÄMNINGAR, SVEP SPRITEN!!!!!

NÖJD TJEJ:

rosa elefanter på parad



21:11

Ouh! Äntligen har Crystal Castles nya skiva kommit på spoOOOoOoOooooOOOotify! Tidigare hade jag bara hört Doe Deer, men nu har jag hört tre låtar till av det nya och fler kommer det att bli den närmaste timmen hehe!! HOPPAS DE ÄR ASBRA, SKA SE DEM IGEN NU I SOMMAR PÅ EMMABODA, SKA FYFAN... Jadu, inte FAN vet jag. Men vi hörs väl då... Grabben...

RSS 2.0